Смачний і корисний пастернак — це справжня скарбниця поживних речовин. Рослина належить до родини Зонтичних, що відображається у її зовнішньому вигляді: корінь нагадує блідо-жовту моркву, а листя — петрушку. У кулінарії здебільшого використовуються коренеплоди — їх варять, запікають, тушкують або вживають у сирому вигляді. Розповідаємо, як правильно приготувати і з чим поєднувати пастернак.
-
Різдвяна виставка у Резиденції Св. Миколая в Лаврі
Коли ми вирушали до Резиденції Святого Миколая у Великій Лаврській Дзвіниці, мої діти мрія… -
Цьогоріч п’ять підземних переходів у Києві продублюють наземними
У Києві цьогоріч облаштують п’ять наземних переходів, які обіцяли облаштувати у 2023 році.… -
У Києві відновив роботу популярний автобус
У Києві з 2 березня відновив роботу автобус № 52, що курсує від станції метро …
Коментарі закриті
Рекомендуємо
Пастернак: как выбрать и приготовить вкусный корнеплод
Вкусный и полезный пастернак — это настоящая кладезь питательных веществ. Растение походит…