Головна Новости Мешканці Шевченківського району визначатимуть місця для «дзвіночків»

Мешканці Шевченківського району визначатимуть місця для «дзвіночків»

0

У столиці продовжується реалізація проєкту впровадження роздільного збору побутових відходів у столиці! Наступний — Шевченківський район. Про це повідомляє КП Київкомунсервіс.

Мешканців Шевченківського району, які прагнуть сортувати сміття, запрошують активно долучатися до процесу та надавати пропозиції з адресами та локаціями до встановлення.

На основі цих звернень, спільно з Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» будуть узгодженні місця встановлення. Звернення на встановлення контейнерів можна подати на офіційному сайті КП «Київкомунсервіс» за посиланням.

ВАЖЛИВО

  • Контейнери будуть встановлюватись на прибудинкових територіях у житловому секторі, виключно за адресами будинків, що входять до зони обслуговування КП «Київкомунсервіс».
  • При поданні звернення на встановлення контейнерів необхідно враховувати наявність на прибудинковій території майданчику розміром 4 х 2 метри,  можливість заїзду спецавтотранспорту та думку кожного сусіда.
  • Варто звернути увагу, щоб поруч не знаходились пункти прийому вторсировини, аби уникнути ситуацій із навмисним псуванням контейнерів та вилученням ресурсоцінних компонентів «мисливцями вторсировини», необхідно виключити розміщення контейнерів на зеленій зоні.
  • Контейнери «дзвіночки» мають об’єм 2,5 м куб. та габаритні розміри (висота 1570 мм, діаметр 1730 мм), діаметр отвору для завантаження відходів 250 мм. При вивантаженні відходів спецавтотранспортом, контейнер підіймається на висоту мінімум 6 метрів.
  • На кожному контейнері нанесено інформацію для якого виду відходів (ресурсоцінної сировини) він призначений, а за контактним номером телефон можна подати інформацію щодо їх наповненості та необхідності вивезення.

Наразі в столиці  встановлено 580 контейнерів даного типу (280 – для пластику, 281 – для скла, 19 – для паперу). Ознайомитись з переліком адрес та локацій зі встановленими контейнерами можливо на  сайті підприємства за посиланням

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…