Головна Корисно Перетяжка меблів без зайвих витрат

Перетяжка меблів без зайвих витрат

0

Сучасні умови життя змушують нас шукати шляхи економії та раціонального використання ресурсів. Одним з таких шляхів є перетяжка меблів, яка дозволяє вдихнути нове життя у старі речі.

Немає різниці, чи це старий диван, в якому з’явилися вм’ятини, чи це крісло, яке втратило свій вигляд – перетяжка може стати ідеальним рішенням для тих, хто прагне повернути своїм улюбленим меблевим виробам втрачені властивості.

Які переваги перетяжки меблів?

Даний спосіб ремонту і реставрації меблів має ряд переваг. Це й економія коштів, адже для оновлення предмету може знадобитися не повна заміна всіх його елементів, а лише частина з них. Це й можливість зберегти улюблений предмет меблів, який має певну цінність для вас: диван, крісло, стілець, пуф і т. д. Це й можливість модернізувати меблі, адже ви можете попросити майстра переробити їх під ваші потреби. Це й можливість покращити дизайн предмету, адже ви самі обираєте тип і колір тканини якою буде оббито виріб. А ще майстер може застосувати при перетяжці таку техніку як капітоне і прикрасити предмет меблів тасьмою, гудзиками і спеціальними гвіздочками.

Які меблі можна відновлювати?

Перетяжка меблів застосовується тільки до тих виробів, які обтягнуті тканиною. Це можуть бути дивани, крісла, стільці, пуфи, кухонні куточки, банкетки, кушетки та інші подібні предмети.

Дуже важливо розуміти, що не всі меблі можна відновити. Є такі вироби, які просто немає сенсу реставрувати. Наприклад, якщо основа виробу зроблена з неякісного дерева і воно вже має значні пошкодження, то в такому випадку дешевше буде купити новий предмет. Виняток складають тільки ті меблі які мають історичну цінність.

Найчастіше перетяжку замовляють там де меблі активно використовуються:

  1. Заклади харчування: бари, кафе, ресторани, столові.
  2. Заклади відпочинку: клуби, салони, театри, кінотеатри, концертні зали.
  3. Торгово-розважальні заклади та дитячі розважальні центри.

Де замовити перетяжку меблів?

Перетяжка меблів – це досить складний вид робіт і виконувати її мають тільки досвідчені майстри.

Звісно, що в інтернеті ви можете знайти дуже багато відео про те, як можна самостійно оббити диван, крісло чи стілець. Але це тільки на відео все здається дуже простим і швидко робиться. Насправді ж, перетяжка меблів вимагає спеціальних знань і навичок. Якщо заміну тканини та інших елементів меблевого виробу буде виконувати недосвідчена людина, то предмет можна пошкодити до такої міри, що його вже неможливо буде відреставрувати. А ще, людина у якої мало досвіду може неякісно виконати роботу і це призведе до того, що через короткий проміжок часу предмет меблів знову доведеться ремонтувати.

Тому ми рекомендуємо звертатися тільки до професіоналів. Наприклад, якщо ви знаходитеся в місті Київ, чи в Київській області, то однією з найкращих компаній даного напрямку є ательє Меблі-Сервіс. Якщо ви почитаєте відгуки про це ательє, то побачите що воно має тільки подяки від людей. Та й час протягом якого компанія займається наданням послуг також дуже важливий. Це говорить про досвід. Наприклад, Меблі-Сервіс працює з 1998 року. І це не просто великий досвід – це шалений досвід.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Хімія стріт-арту: усе про універсальні заправки

Графіті давно стало невід’ємною частиною міської культури. Художники знаходять все н…