Головна Корисно Картонне пакування в галузях промисловості.

Картонне пакування в галузях промисловості.

0

Глобально галузі промисловості поділяють на добувні та переробні. Добувні використовують ангари, елеватори, трюми, вагони тощо. Картонні коробки на замовлення будуть доцільними лише у деяких галузях переробної промисловості.

Де НЕ використовують коробку.

Переробні галузі, які точно не потребують картонного пакування:

  • ПЕК (паливно-енергетичний комплекс),
  • машинобудування та металообробка,
  • промисловість будівельних матеріалів,

Через значні габарити або особливі властивості, вироби цих галузей промисловості не потребують ніякого пакування. Навіть до кінцевого споживача такі вироби як меблі чи будівельні матеріали доходять в поліетиленовій плівці чи фіксуючих скобах.

Де використовують коробку.

Хімічна промисловість.

Мабуть найбільший споживач картонної упаковки. Особливо стосується фармакологічної галузі та виготовлення побутової хімії.

Ліки важко уявити без індивідуальної картонної упаковки. Пакування має містити сам продукт, обов’язкову інструкцію, а на самій коробці розміщується вся необхідна інформація не тільки українською мовою, а й шрифтом Браєля.

Порядок та вміст пакування затверджений на законодавчому рівні та перевіряється разом із ліками кожні кілька років, щоб підтвердити відповідність стандартам та нормам, приймаються Міністерством охорони здоров’я. Упаковці в фармакології відведено особливе, значуще місце.

Побутова хімія також використовує картонне пакування для товарів. Тут коробки вже не обов’язково мають містити вкладиш інструкцію. Вся необхідна інформація друкується прямо на упаковці.

Харчова промисловість.

Практично кожен з нас при слові “Сода”, згадує саме картонну коробочку червоно-жовто білого кольору з чорним написом Харчова Сода. В коробочку також насипають сіль, кладуть рафінадний цукор тощо. І звичайно солодощі, вони транспортуються або прямо продаються у власному пакуванні.

Металургійний комплекс.

Хіба потрібна коробка для труб чи профнастилу? Звичайно ні. А от для метизної продукції, коробка потрібна. Гайки, шурупи, метизи тощо — продають коробками.

Лісова промисловість.

Як же можна дерево покласти в коробку? Ніяк, а от сірники можна і треба, коробка є обов’язковою частиною продукту.

Тож на конкретних прикладах ми бачимо, що індивідуальне картонне пакування знаходить своє місце в багатьох галузях промисловості. В одних це важливий елемент самого продукту, в інших необхідність або данина традиціям.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Замена труб: когда это необходимо и как проходит процесс

Замена труб – важный этап в поддержании исправного состояния сантехнических систем в вашем…