Італійське вино має свіжий та фруктовий смак. Воно підходить для різноманітних урочистостей та зустрічей з друзями. Для отримання максимального задоволення можна підібрати до нього солодощі.
Легкі та свіжі десерти
Фруктовий салат — один з найпростіших і вдалих варіантів. Поєднання полуниці, ківі та винограду створює палітру смаків, які доповнюють квітковий аромат Mondoro Prosecco з відтінками спілого яблука. Можна додати трохи м’яти для свіжості і збризнути страву легким сиропом з меду та лимона.
Полуничний та малиновий мус мають повітряну текстуру і ніжний смак. Для приготування десерту рекомендують збити свіжі ягоди з невеликою кількістю цукру та вершків. Легкий десерт здатний підкреслити фруктові нотки напою.
Сорбет на основі лимона, лайма або апельсина може додати до дегустації Mondoro Prosecco приємну кислинку.
Фруктовий тарт — вишуканий десерт, що складається з тонкого та хрусткого тіста, наповненого легким кремом. Полуниця, малина, лохина, ківі та персики в ньому створюють яскраву композицію, яка підкреслює плодові ноти вина.
Десерти на основі крем-сиру
М’яка текстура та помірна солодкість роблять чізкейк хорошим доповненням до Prosecco. Класичний рецепт з основою з печива та кремовою начинкою здатен створити вишукане поєднання з фруктовими та квітковими нотами вина.
Тірамісу — знаменитий італійський десерт з савоярді та ніжним кремом на основі маскарпоне. Легка гіркота кави та солодкість начинки можуть підкреслити свіжі та ігристі відтінки Mondoro Prosecco.
Панна-котта має делікатний смак, який дозволяє алкоголю проявити квітковий аромат. Десерт можна подавати з фруктовим соусом або свіжими ягодами.
Ніжний маскарпоне з полуницею, малиною, лохиною або персиками здатен створити баланс солодкості та свіжості, доповнюючи Mondoro Prosecco.
Печиво та бісквіти
Мигдалеві макарони відрізняються легкістю та хрусткою текстурою. Печиво можна подати з різними кремами:
- ванільним;
- малиновим;
- лимонним;
- фісташковим;
- персиковим.
Хрустке лимонне печиво з вином підійде для літньої вечірки. Освіжаючі нотки випічки можна поєднувати з квітковими відтінками вина.
Флорентійське печиво з горіхів та сухофруктів, покрите карамеллю та шоколадом, має легку хрустку текстуру і багатий смак. Завдяки цьому буде цікавий контраст з напоєм. Це поєднання підходить для неофіційної зустрічі або вечері в колі друзів.
Бісквітний рулет з абрикосовим або полуничним джемом також створює гармонійний союз з квітковими нотами вина. Завдяки цьому десертний стіл стає більш різноманітним.
Дотримуйтесь рекомендацій, замовивши напій на Maudau. Алкоголь у комбінації з улюбленими стравами здатен допомогти розслабитися наприкінці складного дня.