Головна News Біля Мексики тропічний шторм Беатріс набирає сили

Біля Мексики тропічний шторм Беатріс набирає сили

0

КИЇВ. 30 червня. УНН. Тропічний шторм Беатріс утворився в Тихому океані на захід від Мексики, де, за прогнозами, він швидко набере сили та переросте в ураган у п’ятницю. Найбільший ризик постраждати має порт Мансанільо, пише Bloomberg, передає УНН.

Деталі 

Максимальна швидкість вітру Беатріс досягає 64 кілометри на годину, і, за прогнозами, він посилиться до урагану категорії 1 за п’ятиступеневою шкалою Саффіра-Сімпсона, повідомив Національний центр спостереження за ураганами США. Уздовж узбережжя розміщені попередження про урагани та вахти. 

Прогнозується, що Беатріс принесе «ризик ураганних вітрів і небезпечних штормових хвиль на частини південно-західного узбережжя Мексики протягом наступних кількох днів», – написав спеціаліст з ураганів Роббі Берг у своєму прогнозі. «Локально сильні опади очікуються на півдні Мексики від штату Оахака на захід до штату Халіско». 

Довідково 

Беатріс — другий шторм у східній частині Тихого океану цього року; Ураган Адріан, який прямує до моря, утворився на початку цього тижня. Сезон у східній частині Тихого океану триває з 15 травня до 30 листопада, і зазвичай спостерігається більше штормів, ніж у тропічній Атлантиці.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

“Купол” на сторожі: захист позицій від ворожих РЕБ

Захист від радіоелектронної боротьби (РЕБ) – одна з найактуальніших задач сучасної армії. …