Головна News Азербайджан звинуватив Вірменію у стрілянині на кордоні: Єреван заперечує свою причетність

Азербайджан звинуватив Вірменію у стрілянині на кордоні: Єреван заперечує свою причетність

0

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Міністерство оборони Азербайджану заявило, що в ніч з 3 на 4 листопада збройні сили Вірменії обстріляли позиції азербайджанської армії. Міноборони Вірменії заперечує свою причетність, передає УНН.

Деталі

“У ніч з 3 на 4 листопада підрозділи збройних сил Вірменії з позицій у напрямку населених пунктів Азізлі та Юхарі Шоржа Басаркечарського району зі зброї різного калібру протягом 5 годин періодично обстрілювали позиції азербайджанської армії, дислоковані на напрямках поселень Єлліджа і Моллабайрамли Кельбаджарського району”, – заявили в міноборони Азербайджану.

Як зазначили, підрозділи армії Азербайджану вжили відповідних заходів у відповідь. Водночас у Міноборони Вірменії спростували заяву Азербайджану.

“Міністерство оборони Азербайджану продовжує поширювати дезінформацію. У ніч з 3 на 4 листопада підрозділи збройних сил Вірменії не відкривали вогонь у напрямку азербайджанських бойових позицій, розташованих у східній частині смуги вірмено-азербайджанського кордону”, – заявило у Twitter міноборони Вірменії.

Нагадаємо

7 жовтня у Єлисейському палаці повідомили, що Вірменія та Азербайджан визнали територіальну цілісність та суверенітет одна одної. Країни домовилися про розміщення цивільної місії ЄС вздовж кордону, яка працюватиме спільно з комісіями з делімітації.

Минулого місяця щонайменше 286 людей було вбито з обох сторін, перш ніж перемир’я поклало край найзапеклішим зіткненням з часів війни 2020 року.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…