Головна News “Велика сімка” зобов’язується допомогти відновити критично важливу енергетичну інфраструктуру України

“Велика сімка” зобов’язується допомогти відновити критично важливу енергетичну інфраструктуру України

0

КИЇВ. 4 листопада. УНН. “Група семи” заявила в п’ятницю, що допоможе відновити критично важливу енергетичну і водну інфраструктуру України в умовах ударів російської авіації, що тривають, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні ми створюємо координаційний механізм G7, щоб допомогти Україні ремонтувати, відновлювати та захищати її критично важливу енергетичну та водну інфраструктуру. Ми з нетерпінням чекаємо на міжнародну конференцію 13 грудня в Парижі, спрямовану на підтримку громадянської стійкості України, організованої Францією та Україною”, – йдеться у спільній заяві міністрів за підсумками зустрічі у німецькому місті Мюнстер.

“Ми також вітаємо підсумки Міжнародної конференції експертів, що відбулася 25 жовтня в Берліні, і, як і раніше, сповнені рішучості зробити свій внесок у відновлення, реконструкцію та модернізацію України. Ми твердо стоятимемо на боці України стільки, скільки буде потрібно”, – йдеться у заяві.

Деталі

“Велика сімка” – Німеччина, Франція, Італія, Японія, Канада, США та Велика британія також підтвердили “свою непохитну відданість подальшому наданню фінансової, гуманітарної, оборонної, політичної, технічної та юридичної підтримки, яка потрібна Україні”.

“Ми вітаємо хоробрість і стійкість українського народу перед неспровокованою агресією росії, і ми сповнені рішучості допомогти Україні задовольнити її потреби у підготовці до зими”, – заявили міністри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Велика сімка” не дозволить росії “морити голодом” українців цієї зими – Бербок

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…