Головна News В держдумі вважають дитячий майданчик у Києві військовим об’єктом та відкидають звинувачення щодо обстрілу цивільних

В держдумі вважають дитячий майданчик у Києві військовим об’єктом та відкидають звинувачення щодо обстрілу цивільних

0

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. У держдумі країни-агресора заявили, що росія не завдавала ударів по цивільній інфраструктурі України, передає УНН з посиланням на російську службу BBC.

Цитата

“Наші військові не атакують, не обстрілюють міста та громадянську інфраструктуру. Всі наші ракети були націлені на енергетичну інфраструктуру, вузли зв’язку та військові штаби”, – заявив депутат держдуми від партії “єдина росія” Євген Попов на BBC Radio 4.

“Якщо ви бачите якісь ракети та атаки на дитячі майданчики, то це результат роботи українських систем ППО”, – заявив він.

Додамо

Відео вирви від вибуху поряд із дитячим майданчиком та біля Шевченківського парку у Києві сьогодні опублікували багато ЗМІ.

Нагадаємо

Генштаб повідомив, що російські окупанти протягом доби завдали понад 84 ракетних та авіаційних удари по мирних містах України.

Силами і засобами Повітряних Сил, а також протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ, було знищено 56 повітряних цілей: 43 крилаті ракети та 13 безпілотників.

Внаслідок масованого ракетного удару за поточну добу постраждала інфраструктура та мирні громадяни більш ніж 20 населених пунктів. Це, зокрема, Київ, Львів, Рівне, Житомир, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Прилуки, Ніжин, Конотоп, Харків, Кременчук, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса.

Загроза завдання противником авіаційних та ракетних ударів на всій території України зберігається і надалі.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…