Головна Новости В Києві презентували ініціативу «Чисте місто»

В Києві презентували ініціативу «Чисте місто»

0
20 лютого  в приміщенні Шевченківської РДА відбулось чергове засідання громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації.

Члени громадської ради вшанували хвилиною мовчання пам’ять Герої Небесної Сотні, які поклали своє життя за незалежність і  свободу кожного з нас,  стали прикладом патріотизму та глибокої любові до своєї батьківщини і народу. Згідно порядку денного на засіданні було заслухано   звіту робочої групи по збереженню  будинків – пам’яток історії та архітектури, що  знаходяться на території Шевченківського району. Громадськість також  обговорила  питання  розробки  проекту  реконструкції  кінотеатру імені Гагаріна. Одноголосно члени громадської ради проголосували направити пропозицію замовнику проектувальних робіт з реконструкції кінотеатру передбачити в новій будівлі створення Центру громадських ініціатив( приміщення для проведення зборів  ОСББ, ОСНів, ЖБК, громадських організацій району на безоплатній основі).
Громадська організація «Квартал Пушкінська – Велика Василькіська» презентувала ініціативу «Чисте місто» головна ідея якої покращення екологічної, транспортної та туристичної ситуації в місті Києві та Шевченківському районі зокрема. На розгляд громадськості була винесена пропозиція зробити одну з вулиць району пішохідною, що дозволить збільшити кількість зелених насаджень та зону відпочинку в історичній частині району, зокрема вул. Пушкінську( від площі Льва Толстого до бульвару Т.Шевченка та від площі Т. Шевченка до вул. Б. Хмельницького). Члени громадської ради прийняли рішення рекомендувати Громадській організації «Квартал Пушкінська – Велика Василькіська» обговорити з місцевими мешканцями питання пішоходизації вищевказаної вулиці. Наступне засідання громадської ради заплановане на другу половину квітня місяця.
Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…