Головна Новости В кінці вересня відкриють новозбудований паркінг для відвідувачів зоопарку

В кінці вересня відкриють новозбудований паркінг для відвідувачів зоопарку

0

Наприкінці вересня на території зоопарку в Києві відкриють новозбудований паркінг для відвідувачів зоопарку. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

«Уже наприкінці вересня на території столичного зоопарку ми відкриємо новозбудований паркінг на понад 400 авто. Заїхати на нього можна буде з вулиці Зоологічної. Відкриття паркінгу спростить доступ до зоопарку і розвантажить дорожній рух. До реконструкції вхідної групи автомобілі відвідувачів займали весь крайній правий ряд проспекту Перемоги. А тепер – намагаються паркуватися на вулиці Зоологічній. Роботи з будівництва паркінгу ще тривають», – сказав Віталій Кличко.

Там, зокрема, встановлюють шлагбауми та автомати, через які буде здійснюватись оплата. Перебуватиме паркінг на балансі зоопарку. І зібрані кошти йтимуть на потреби зоопарку.

Скільки коштуватиме залишити авто – буде вирішувати керівництво зоопарку після того, як прийме паркінг на свій баланс.

«Зазначу, що також тривають і роботи із оновлення зоопарку. Там зводять новий приматник із зимовими та літніми вольєрами. Його будівництво завершать наступного року. В рамках наступної черги реконструкції, окрім оновленого «житла» для тварин, господарчих приміщень та благоустрою території, у зоопарку, зокрема, зведуть ветеринарну клініку з карантинними вольєрами», – повідомив Віталій Кличко. 

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…