Головна Новости Заклади освіти Києва можуть отримати 200 000 грн на реалізацію освітніх ідей

Заклади освіти Києва можуть отримати 200 000 грн на реалізацію освітніх ідей

0

Триває щорічний загальноміський конкурс проєктів на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти. Участь у конкурсі можуть взяти заклади дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти комунальної форми власності. Заявки приймаються до 18 вересня.

«200 тисяч гривень отримає заклад освіти, який стане переможцем в одному з напрямів конкурсу: «Заклад з ідеєю» та «Новий освітній простір». Для нас важливо, щоб освітнє середовище спонукало дітей до навчання. Міська влада відкрита до інноваційних креативних рішень удосконалення процесу навчання та облаштування освітнього простору», – зазначив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

Конкурс проходитиме у два етапи:

«Оцінювання проєктів максимально об’єктивне. Як і минулого року, представники закладів освіти, які беруть участь у конкурсі, не включатимуться до складу конкурсної комісії. Заклади освіти Києва мають ще два тижні на оформлення та реєстрацію своїх ідей. Ми рекомендуємо уважно ознайомитися з вимогами до проєктів та не відкладати подачу заявок на останні дні», – додав Валентин Мондриївський.

Детальніше – за посиланням: https://bit.ly/3eLGzWx

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…