Головна News В Іспанії автобус впав зі схилу: понад 40 людей постраждали

В Іспанії автобус впав зі схилу: понад 40 людей постраждали

0

КИЇВ. 31 липня. УНН. В Іспанії автобус з дітьми, який їхав до озер, впав зі схилу в Ковадонзі. У результаті аварії 40 людей зазнали поранень, семеро з них – у тяжкому стані, повідомляє La Nueva Espana, передає УНН.

Деталі

У Ковадонзі сталася серйозна аварія, коли автобус, який перевозив 48 пасажирів, включаючи 14 дітей, перекинувся та впав зі схилу на кілька метрів. Даних про загиблих немає.

Завдяки оперативній реакції, на місце аварії негайно прибули гелікоптери та вісім машин швидкої допомоги, які здійснили сім екстрених госпіталізацій, зумовлених найсерйознішими травмами.

Зазначається, що внаслідок аварії 7 людей отримали серйозні травми та були госпіталізовані, інші пасажири отримали легкі травми на те потребують госпіталізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогою до Києва у Молдові перекинувся рейсовий автобус з 21 пасажиром, є поранені

Доповнення

Є деякі технічні деталі про подію: автобус перекинувся під час виїзду на праву сторону дороги на висоті Мірадор-де-ла-Рейна, але не впав далеко від самої дороги. Щоб полегшити роботу екстрених служб, доступ до кільцевої розв’язки Ель-Перегріно, що знаходиться у заповіднику, було закрито.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…