Головна News Генерал Міллі: росія програла у стратегічному, оперативному та тактичному плані

Генерал Міллі: росія програла у стратегічному, оперативному та тактичному плані

0

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Минув майже рік з того часу, як Москва розпочала своє вторгнення в Україну, росія «зазнала поразки у стратегічному, оперативному та тактичному плані», заявив у вівторок із Брюсселя голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі, інформує УНН посилаючись на СNN.

Цитата

«путін думав, що зможе швидко перемогти Україну, зруйнувати альянс НАТО та діяти безкарно. Він був неправий», – сказав генерал. «Україна залишається вільною, вони лишаються незалежними. НАТО і ця коаліція ніколи не були сильнішими, а росія тепер глобальний ізгой. А світ, як і раніше, надихає українська хоробрість та стійкість. Коротше кажучи, росія програла – вони програли стратегічно, оперативно та тактично, і вони сплачують величезну ціну на полі бою».

Міллі додав, що поки путін «не припинить свою війну вибору», міжнародне співтовариство «продовжить підтримувати Україну обладнанням і можливостями, необхідними їй для самозахисту».

Додамо

Міллі та міністр оборони США Ллойд Остін перебувають у Брюсселі на дев’ятій зустрічі Контактної групи з оборони України “Рамштайн”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…