Головна News Десятки людей загинули через ураган “Джулія” у Центральній Америці

Десятки людей загинули через ураган “Джулія” у Центральній Америці

0

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Щонайменше 28 людей загинули після того, як ураган “Джулія” викликав дощі та зсуви у кількох країнах Латинської Америки, включаючи Гватемалу та Сальвадор, пише УНН з посиланням на Al Jazeera.

Деталі

Агентство із запобігання стихійним лихам Гватемали повідомило, що п’ятеро людей загинули після того, як схил пагорба обрушився на будинок у провінції Альта-Верапас, поховавши їх під землею. А в провінції Уеуетенанго поблизу Мексики загинули дев’ять осіб, зокрема військовослужбовець, який брав участь у рятувальних роботах.

Влада Сальвадора заявила, що п’ятеро солдатів сальвадорської армії загинули внаслідок обвалення стіни в будинку у місті Комасагуа, де сотні поліцейських і солдатів проводять рейди по боротьбі з бандами. Ще одного військовослужбовця було поранено.

Ще двоє людей загинули в місті Гуатахіагуа на сході Сальвадора після того, як через зливи обрушилася стіна їхнього будинку. Ще один чоловік у Сальвадорі загинув, коли його віднесло течією, а ще один загинув, коли на нього впало дерево.

Річки вийшли з берегів, і Сальвадор оголосив надзвичайний стан і відкрив 80 сховищ.

У сусідньому Гондурасі 22-річна жінка загинула, коли її віднесло течією, а троє людей загинули, коли їхній човен затонув або перекинувся в північному Гондурасі.

Чоловік у Нікарагуа загинув через дерево, що впало.

Нагадаємо

На початку жовтня ураган Orlene обрушився на тихоокеанське узбережжя Мексики.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…