Головна News Російський мільярдер і інвестор Twitter та Facebook відмовився від громадянства рф

Російський мільярдер і інвестор Twitter та Facebook відмовився від громадянства рф

0

Юрій Мільнер

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Російський мільярдер Юрій Мільнер, який входив в ТОП-15 Forbes та є інвестором Twitter і Facebook, заявив про відмову від громадянства рф. Про це він написав у Twitter, пише УНН.

Цитата

«Ми з сім’єю назавжди покинули росію в 2014 році, після російської анексії Криму. І цього літа ми офіційно завершили процес виходу з російського громадянства», – написав він у соцмережі.

Довідка

Юрій Мільнер був співвласником голови ради директорів російської інтернет-компанії Mail.Ru Group. Від 1992 до 1995 року працював у Світовому банку у Вашингтоні. Від 1996 до 2009 працював віце-президентом та директором банку «Менатеп».

Мільнер заснував інвестиційну компанію Digital Sky Technologies, яка зараз має назву Mail.Ru Group та DST Global. Обидві компанії інвестували у Facebook, Zynga, Twitter, Spotify, ZocDoc, Groupon, 360buy та Alibaba Group.

У 2012 році був внесений у список 50 найвпливовіших людей у світі за версією журналу Bloomberg Markets.

Доповнення

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що президент Володимир Зеленський надав українське громадянство російському опозиційному журналісту Олександру Невзорову та його дружині Лідії Невзоровій.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…