Головна Новости «Київавтодор» готовий до осінньо-зимового періоду

«Київавтодор» готовий до осінньо-зимового періоду

0

Підприємства КК «Київавтодор» на 100% готові до осінньо-зимового періоду, у тому числі, до зимового утримання доріг. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Уже найближчими днями синоптики обіцяють погіршення погодних умов. У разі необхідності дорожники розпочнуть обробку покриття протиожеледними засобами, у випадку снігопаду – прибирання снігу. У першу чергу, це підйоми, спуски, мости і шляхопроводи, також магістралі міського і державного рівня. Для безпеки пішоходів прибиратимуть тротуари», – зазначив Микола Поворозник.

Він зауважив, що за інформацією комунальної корпорації «Київавтодор», наразі заготовлено 43 тис. тонн солі та 35 тис. тонн піску. Підготовлено до роботи 531 одиницю спеціалізованої техніки для цілодобових чергувань і змінної роботи. Наприкінці 2018 року отримано спецавтомобілі «ФОРД» для розподілення рідких протиожеледних реагентів та обладнання для приготування рідких протиожеледних реагентів. Техніка дозволяє оперативно обробляти дороги столиці рідкими реагентами і скоротити витрати солі.

«Окремо звертаюся до власників приватних авто: вчасна зміна літньої гуми на зимову – запорука не тільки вашої безпеки, а й усіх учасників руху. Тож будьмо відповідальними, не створюймо небезпечних ситуацій на дорогах міста!» – закликав Микола Поворозник

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…