Головна Новости Школи і садочки столиці зможуть дистанційно керувати споживанням тепла та економити – Петро Пантелеєв

Школи і садочки столиці зможуть дистанційно керувати споживанням тепла та економити – Петро Пантелеєв

0

Близько 500 об’єктів закладів соціальної сфери оснащені найсучаснішою системою дистанційного керування споживання тепла. Таким чином, у період шкільних канікул або коли температура повітря відносно тепла, школи і дитячі садочки значно економлять на опаленні. Про це під час брифінгу про початок опалювального сезону повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Школи і садочки нашого міста мають сучасні теплові пункти, що працюють в автоматичному режимі. До того ж, 500 об’єктів (шкіл та садочків) оснащені найсучаснішою системою дистанційного керування на такі періоди. Коли відносно тепло чи в період канікул, – споживання тепла в таких закладах буде зменшено до мінімального рівня, і буде забезпечена економія і оптимальний режим споживання теплових ресурсів», – зауважив Петро Пантелеєв.

Також він нагадав, що 30 вересня розпочали опалювальний сезон для закладів соціальної сфери (школи, садочки, лікарні). Сьогодні підключення таких закладів відбувається згідно із їхніми заявками. 100% заявок задоволено у соціальній сфері

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…