Головна News Кількість жертв від конфлікту у Нагірному Карабасі зросла: 200 загинуло та 400 поранено

Кількість жертв від конфлікту у Нагірному Карабасі зросла: 200 загинуло та 400 поранено

0

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Станом на вечір середи стало відомо, що 200 людей загинуло та 400 було травмовано унаслідок загострення конфлікту у Нагірному Карабасі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Х/Twitter Уповноваженого з прав людини Нагірного Карабаха.

Цитата 

“Станом на 21:30 20 вересня, за даними Офісу захисника прав людини, є щонайменше 200 загиблих і понад 400 поранених. Кількість постраждалих серед мирного населення перевищує 40 осіб, серед яких 13 дітей”, – йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що наразі підтверджено 10 загиблих серед мирного населення, серед яких 5 дітей. Продовжується пошукова операція Офісу, яка спрямована на встановлення долі зниклих безвісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нагірному Карабасі російські “миротворці” потрапили під обстріл: всі загинули

Доповнення 

Також повідомляється, що функціонування життєво важливої ​​інфраструктури була перешкоджена терактом Азербайджану, позбавивши все населення доступу до електроенергії, Інтернету та мобільного зв’язку вже на 35 годин. 

Перебуваючи в холодних підвалах, люди не можуть готувати їжу, обігрівати чи заряджати свої гаджети через незмінні міркування безпеки.

Нагадаємо

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що за підсумками проведених у Карабаському регіоні антитерористичних заходів Азербайджан відновив свій суверенітет.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…