Головна News У Чорногорії через ДТП українцю ампутували кінцівку – ЗМІ

У Чорногорії через ДТП українцю ампутували кінцівку – ЗМІ

0

фотогалерея

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У Чорногорії в смертельній ДТП постраждав громадянин України, йому ампутували ліву кінцівку, повідомили у Клінічному центрі Чорногорії (KCCG), інформує УНН з посиланням на чорногорське видання Pobjeda.

Деталі

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 19 вересня близько 12 години за місцевим часом на дорозі в місті Обзовіца, загинуло двоє людей – громадянин Великої Британії та дев’ятнадцятирічна дівчина з Подгориці. Аварія сталася, коли автобус з’їхав з дороги в яр.

В автобусі було близько 30 пасажирів. Як повідомили у місцевій прокуратурі, 22 людини звернулися до закладів охорони здоров’я, з них низку направили до Клінічного центру Чорногорії.

Медичний директор Клінічного центру Чорногорії (KCCG) Зоран Терзіч оголосив 20 вересня вранці, що життя одного пацієнта в цьому медичному закладі перебуває в небезпеці після ДТП. За його словами, це громадянин України, якому ампутували ліву кінцівку.

Цитата

“Пацієнт, який перебуває в реанімації, надійшов з тяжкою контузійною травмою лівої кінцівки – з пораненням пахвинної області та кінцевого відділу товстої кишки. Йому було проведено ампутацію лівої кінцівки та діагностично-оперативне лікування пошкоджень паху та кінцевого відділу товстої кишки. Він перебував у тяжкому геморагічному шоці і отримав найтяжчі травми. Усі заходи реанімації та інтенсивного лікування були проведені для того, щоб сьогодні вранці (20 вересня – ред.) стан пацієнта був більш стабільним, його життя все ще перебуває під загрозою, він перебуває під інтенсивним лікуванням та спостереженням”, – сказав Терзіч в ефірі програми Vijesti.

Інші дев’ять пацієнтів, як вказано, перебувають у стабільному стані.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…