Головна News Латвія нарощує кількість прикордонників на кордоні з білоруссю

Латвія нарощує кількість прикордонників на кордоні з білоруссю

0

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Державна прикордонна служба Латвії мобілізує чергових прикордонників на кордоні з білоруссю. Про це повідомляє Державна прикордонна служба країни, повідомляє УНН.

Цитата

«З сьогодні, 15 серпня, Державна прикордонна служба проводить додаткову мобілізацію прикордонників на службу для посилення охорони зовнішнього державного кордону», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що таке рішення було ухвалено у зв’язку з швидкозростаючою гібридною загрозою на латвійсько-білоруському державному кордоні за останню добу, коли було виявлено 96 спроб незаконного перетину латвійсько-білоруського державного кордону, а також зростання залучення білоруських органів влади в організації потоку нелегальних іммігрантів.

“Наразі припинено надання щорічних відпусток посадовим особам Державної прикордонної служби та виведено з нього посадові особи, які перебувають наразі у щорічній відпустці”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Державна прикордонна служба також запросила додаткову підтримку у Національних збройних сил та Державної поліції.

Доповнення

Польща розгорнула оперативну групу військ на кордоні з білоруссю для реагування на можливі провокації. Польща хоче посилити кордон із білоруссю вертольотами Apache та танками Abrams.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…