Головна News Молдова готується до нових відключень електроенергії

Молдова готується до нових відключень електроенергії

0

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Уряд Молдови попередив про нові можливі відключення електроенергії по всій країні через атаки росії на сусідню Україну, пише УНН.

Деталі

Подача електроенергії може бути порушена по всій країні у вівторок та середу “через можливі масовані ракетні удари росії по Україні”, повідомив віце-прем’єр Андрій Спіну в Telegram-повідомленні.

Він зауважив, що екстрені служби перебувають у стані підвищеної готовності, і закликав громадян бути готовими до будь-яких перебоїв.

Раніше

Минулого тижня значна частина Молдови залишилася без світла після російських ракетних ударів по Україні, що викликало різку критику президента Майї Санду.

“росія залишила Молдову у темряві. Війна росії в Україні вбиває людей, руйнує житлові будинки та енергетичну інфраструктуру за допомогою ракет”, – написала Санду у своєму посту у Facebook 23 листопада.

“Ми не можемо довіряти режиму, який залишає нас у темряві та холоді, який навмисно вбиває людей… Хоч би як важко зараз, наш єдиний шлях, майбутній шлях Республіки Молдова, повинен залишатися у напрямку вільного світу”, – додала вона.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…