Головна News Міноборони Великої Британії: ядерна риторика путіна “глибоко безвідповідальна”

Міноборони Великої Британії: ядерна риторика путіна “глибоко безвідповідальна”

0

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Начальник штабу оборони Великої Британії Тоні Радакін закликав міжнародне співтовариство зберігати єдність проти “глибоко безвідповідальної” ядерної риторики путіна. Про це УНН пише з посиланням на заяву Міноборони.

Цитата

“У нього (путіна) залишилося мало варіантів. Звідси й ядерна риторика”, – сказав він під час виступу.

“І хоча це викликає занепокоєння і глибоко безвідповідально, це ознака слабкості, і саме тому міжнародне співтовариство має залишатися сильним та єдиним. Через вісім місяців проблеми путіна наростають. Він підірвав статус оосії як великої держави, знищив економічне майбутнє своєї країни, відштовхнув своїх сусідів у ближньому зарубіжжі і навіть Китай втрачає терпіння. Тим часом його війська відступають, у них закінчуються боєприпаси і наближається зима”.

Деталі

На запитання під час сесії питань та відповідей після свого виступу, наскільки ймовірно, на його думку, що путін готується завдати ядерного удару по Україні, Радакін відмовився відповідати прямо.

“Я не думаю, що ви будете здивовані, якщо я ухилюся від того, щоб дати вам точну інформацію про те, де знаходиться росія”, – сказав він.

“Я б просто наголосив на нерозсудливості росії, яка використовує такі формулювання щодо ядерної зброї, і те, що це розпач… Нам потрібно зосередитися на нашій постійній підтримці України і не піддаватися безрозсудній риториці”.

“Україна, з іншого боку, продовжує чудово виступати. Але ми також повинні визнати, що на карту поставлено щось більше, ніж майбутнє окремої країни, хоч би якою життєво важливою була ця боротьба”, – підсумував він.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…