Головна News Міністр оборони Хорватії потрапив у ДТП: загинула людина, а його звільняють

Міністр оборони Хорватії потрапив у ДТП: загинула людина, а його звільняють

0

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Міністр оборони Хорватії Маріо Баножич уранці 11 листопада дістав серйозних поранень в автомобільній аварії, в якій загинула ще одна людина. Після ДТП прем’єр-міністр Андрей Пленкович повідомив, що звільнив Баножича з посади. Про це повідомляє УНН із посиланням на міністерство оборони Хорваті та Euractiv. 

Деталі

ДТП сталася на державній дорозі DC-55 на сході Хорватії близько 6 ранку. 44-річний міністр оборони був за кермом особистого автомобіля, коли зіткнувся з мікроавтобусом. Унаслідок аварії водій мікроавтобуса загинув.

Місцеві ЗМІ зазначають, що міністр їхав на полювання. Баножича госпіталізували, його життю нічого не загрожує, хоча він отримав серйозні травми. Лікарі сказали, що в нього забій голови та головного мозку, він залишається під наглядом, але при свідомості.

Триває розслідування, яке веде заступник окружної прокуратури Вуковара. Міністерство оборони також веде своє розслідування для з’ясування причин аварії.

Доповнненя 

Як повідомляє Euractiv, прем’єр-міністр Андрей Пленкович повідомив у суботу, що після ДТП, в яку потрапив міністр оборони і одна людина загинула, він звільнив Маріо Баножича і уповноважив державного секретаря Здравко Якопа очолити міністерство оборони.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…