Головна News На штат Нью-Йорк обрушився потужний сніговий шторм

На штат Нью-Йорк обрушився потужний сніговий шторм

0

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Сильний сніговий шторм обрушився на захід штату Нью-Йорк. У районі міста Баффало заборонено виїзд приватного транспорту, закрито школи і вокзали, скасовано авіарейси. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Екстремальні снігопади “призведуть до майже нульової видимості, дуже складного або неможливого пересування, пошкодження інфраструктури і можуть паралізувати найбільш постраждалі громади”, – повідомив Центр прогнозування погоди.

За даними Національної метеорологічної служби, в двох місцях випало понад 6 футів снігу. В Орчард-Парку за останні 48 годин випало 77,0 дюймів снігу, а в Натурал-Брідж, на схід від Уотертауна, – 72,3 дюйми, що є історичним рекордом для цієї місцевості.

Виконавчий директор округу Ері Марк Полонкарц повідомив: коли снігопад посилився, двоє жителів округу померли від серцевих ускладнень, пов’язаних з роботою з лопатами і спробами розчистити територію.

“Ми висловлюємо наші найглибші співчуття і нагадуємо всім, що цей сніг дуже важкий і небезпечний”, – сказав Полонкарц.

“Будь ласка, продовжуйте уникати прибирання цього дуже важкого, мокрого снігу – і будьте обережні і уникайте перенапруження, якщо ви повинні прибирати сьогодні”, – додав він.

Зазначається, що синоптики та урядовці б’ють на сполох щодо загрозливого для життя характеру цього снігопаду, який є історичним навіть для регіону Буффало, де сильні снігопади є нормою (протягом зими).

Очікується, що потужні снігопади триватимуть протягом вихідних з невеликими періодами послаблення.

Території на північний схід від озера Онтаріо – від центрального округу Джефферсон до північного округу Льюїс – були засипані сильним снігом пізно ввечері в п’ятницю, коли швидкість снігопаду досягала 3 дюймів за годину, за даними метеорологічної служби в Буффало. Місця між Уотертауном і Гаррісвіллем також спостерігалися складні погодні умови.

Надзвичайний стан залишається в силі, Ден Ніверт-молодший, комісар з питань внутрішньої безпеки округу Ері, сказав, що не очікує, що обмеження на поїздки будуть зняті найближчим часом.

Нагадаємо 

Ураган Nicole обрушився на атлантичне узбережжя американського штату Флорида, викликавши евакуацію.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…