Головна Новости Почався етап голосування за проекти громадського бюджету. Підтримаемо проект Шевченківського району

Почався етап голосування за проекти громадського бюджету. Підтримаемо проект Шевченківського району

0

У День незалежності України стартує голосування за подані проекти в рамках Громадського бюджету-3, які реалізовуватимуть за рахунок міського бюджету наступного року. Голосування триватиме до 15 вересня 2018 року. Брифінг для ЗМІ щодо старту голосування відбудеться 27 серпня о 14.00 в інформаційному агентстві «Укрінформ».

Кияни зможуть підтримати авторські проекти на сайті https://gb.kyivcity.gov.ua/ де кожен може обрати 5 проектів і віддати за них свій голос та допомогти втілити мрію.

Підтримаемо проект:  Капітальний ремонт дитячого ігрового майданчику у дворі будинків по вул.Велика Васильківська 6. Проголосувати за посиланням 

Проектом передбачається забезпечення ігровим майданчиком дітей мікрорайону, організація здорових умов перебування дітей на свіжому повітрі.

Нагадуємо, що голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати чесність результатів. Цього року для визначення проектів-переможців застосовуватиметься нова формула – співвідношення отриманих голосів до суми запланованого командою проекту бюджетного фінансування.

Відеоінструкція, як зареєструватися в системі «Громадський бюджет»

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…