Головна News Прем’єр Польщі Моравецький звернувся до Зеленського: сказав “не ображати поляків”

Прем’єр Польщі Моравецький звернувся до Зеленського: сказав “не ображати поляків”

0

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький звернувся до Президента України Володимира Зеленського, сказавши “не ображати поляків”. Такі слова очільника польського уряду наводить 22 вересня польське видання PAP, пише УНН.

Цитата

Моравецький під час зустрічі у Свиднику наголосив, що в Україні триває війна за безпеку Європи. “Ми це знаємо, і допомагаємо відправкою зброї, організацією постачання зброї, тому що зараз ми озброюємося насамперед самі. Але хаб у Жешуві, цей спеціальний логістичний центр, працював, працює та працюватиме разом. із нашими союзниками”, – запевнив він.

“Але я також хочу сказати президенту Зеленському, щоб він ніколи більше не ображав поляків, як він це зробив нещодавно під час свого виступу в ООН, поляки ніколи цього не допустять. А захищати добре ім’я поляків – це не лише мій обов’язок та честь, але й найважливіше завдання уряду Республіки Польща: “Ми захищатимемо всі наші аргументи у нинішньому геополітичному контексті, і ми знаємо, як ці аргументи мають бути оформлені”, – сказав Моравецький.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…