Головна News Ярослав Фільчаков виборов бронзу на чемпіонаті світу з боротьби — НОК

Ярослав Фільчаков виборов бронзу на чемпіонаті світу з боротьби — НОК

0

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Ярослав Фільчаков став бронзовим призером з греко-римської боротьби на чемпіонаті світу, що нині проходить у Сербії. Про перемогу повідомили в Національному олімпійському комітеті України, передає УНН.

Цитата

“Українець Ярослав Фільчаков виборов бронзу у ваговій категорії до 82 кг на чемпіонаті світу з боротьби, що проходить у Белграді. Це перша для представників греко-римського стилю і четверта загалом медаль для нашої збірної на світовій першості у столиці Сербії”, — повідомили в національному олімпійському комітеті.

Деталі

Українець поступився у чвертьфіналі іранцю Аліреза Азізхуну Мохмадіпіані (1:4). Тож наш спортсмен по максимум використав свій втішний шанс, — зазначили в комітеті.

Спочатку Ярослав Фільчаков впевнено здолав господаря килима Бранко Ковачевіча (9:0), а далі у вирішальній і рівній зустрічі взяв гору над Міхаілом Браду з Молодови (1:1).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остаточного рішення щодо участі українських спортсменів в Олімпіаді-2024 ще немає — Гутцайт

Відзначимо, що це друга нагорода світового рівня для Ярослава Фільчакова, який є чинним віцечемпіоном Європи. Торік він також виборов бронзу.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…