Головна News Пріоритетом армії Південної Кореї є стримування загроз від КНДР – президент

Пріоритетом армії Південної Кореї є стримування загроз від КНДР – президент

0

Президент Південної Кореї Юн Сок Йоль

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Президент Південної Кореї Юн Сок Йоль заявив, що пріоритетом армії країни стає розвитку можливостей стримування проти ядерний та ракетних загроз з боку КНДР. Про це повідомляє Yonhap, пише УНН.

Деталі 

Під час засідання президентського комітету з оборонних інновацій він заявив, що асиметрична загроза, яку становлять ядерна та ракетна програми Північної Кореї, а також кіберпотенціал і можливості дронів, є “неминучою загрозою”.

“Шляхом раціонального та ефективного розподілу фінансових ресурсів ми повинні в пріоритетному порядку нарощувати наші можливості стримування та реагування на ядерні та ракетні загрози Північної Кореї з пріоритетом”, – сказав він.

Юн наголосив на важливості нового командування безпілотників, яке почне діяти наступного місяця.

Видання зазначає, що йому потрібно буде керувати оборонними операціями у разі вторгнення північнокорейських безпілотників і продемонструвати тверду позицію військових у відповідь шляхом застосування наступальних сил.

Нагадаємо

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин наказав заводам, які виробляють ракетні двигуни, артилерію та іншу зброю, збільшити потужності у рамках зміцнення обороноздатності країни.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…