Головна Новости Під час гідравлічних випробувань у Києві виявили 700 пошкоджень

Під час гідравлічних випробувань у Києві виявили 700 пошкоджень

0

Більш ніж 700 пошкоджень виявили в Києві під час гідравлічних випробувань тепломереж. 85% цих пошкоджень вже усунено аварійними бригадами Київтеплоенерго, а споживачам відновлено гаряче водопостачання.

Про це повідомляє Київтеплоенерго. 

Гідравлічні випробування цього року розпочалися майже на місяць пізніше через обмежувальні заходи у зв’язку з COVID-19, тому роботи ведуться з посиленою інтенсивністю, щоб у максимально стислі терміни відновити гаряче водопостачання киянам.

Перелік адрес будинків, де через гідравлічні випробування тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, – на сайті Київтеплоенерго.

Також з кінця опалювального сезону (5 квітня) виявлено понад 1,4 тис. експлуатаційних пошкоджень тепломереж, з яких вже усунено 97%.


Система теплових мереж Києва – це понад 2,7 тис. км, 80% з яких вже відпрацювали термін експлуатації. В середньому вік столичних мереж досягає 40-50 років. Окрім масштабної реконструкції, яка була розпочата в столиці в 2019 році, найбільший в Європі теплопостачальний комплекс потребує безперервного аварійного обслуговування. Наразі цим займаються 32 аварійні бригади Київтеплоенерго, які позмінно працюють 24/7. У середньому за добу вони усувають близько 40 пошкоджень трубопроводів.

Історично уся спецтехніка аварійних бригад базувалася на двох локаціях. Але в умовах ускладнень руху на автошляхах більш ефективним рішенням виявилася децентралізація розміщення аварійних бригад. Починаючи з минулого року аварійні бригади Київтеплоенерго розміщені на 19 майданчиках. Це посилило їх мобільність та дозволило мінімізувати час виїзду на місце пошкодження трубопроводу.

До уваги киян!

У випадку виявлення місця провалу, витоку теплоносія на поверхню, запаровування – не наближайтеся. Повідомити про аварію на тепломережах можна за номером 15-57 або (044) 500-15-57 (з мобільного) або на сайті.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…