Головна News росія “не бачить сенсу” у збереженні дипломатичної присутності на Заході – лавров

росія “не бачить сенсу” у збереженні дипломатичної присутності на Заході – лавров

0

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Міністр закордонних справ рф сергій лавров заявив у вівторок, що “немає сенсу” підтримувати нинішній рівень дипломатичної присутності країни на Заході, повідомляють росЗМІ, пише УНН.

Цитата

“У цьому немає сенсу, і ми не маємо бажання зберігати колишню присутність у західних країнах. Наші люди працюють в умовах, які важко назвати людськими. Вони мають постійні проблеми, загрози фізичної розправи”, – цитують лаврова державні ЗМІ під час зустрічі з випускниками, прийнятими на дипломатичну службу.

“Головне, що там немає роботи, тому що Європа вирішила закритися від нас і припинити будь-яку економічну співпрацю. Вас не можна змусити бути добрим”, – додав він.

Деталі

лавров сказав, що мзс росії нині проводить “географічну переорієнтацію” своєї діяльності як за кордоном, так і в центральному апараті, що передбачає потенційне зниження дипломатичної присутності рф на Заході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Він здавався відірваним від реальності та жив у паралельному світі”: Боррель про участь лаврова в Радбезі ООН

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…