Головна News Трьох лікарів застрелили на пляжі Ріо-де-Жанейро у Бразилії

Трьох лікарів застрелили на пляжі Ріо-де-Жанейро у Бразилії

0

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Озброєні нападники застрелили трьох лікарів та поранили ще одного на пляжі у бразильському місті Ріо-де-Жанейро, коли жертви перебували у пляжному ресторані. Про це повідомив місцевий телеканал Globo, передає УНН.

Деталі

Оскільки однією з жертв був брат члена федерального парламенту, висловлювалися припущення, що напад був політично вмотивованим вбивством.

Основний напрямок розслідування базується на припущенні, що нападники прийняли одну із жертв за сина лідера місцевого угрупування бойовиків.

На записі камери спостереження, видно, як нападники вийшли із чорної машини, підбігли до столу жертви та відкрили вогонь, а потім втекли. Інцидент тривав менше ніж 30 секунд.

Лікарі приїхали з бразильського Сан-Паулу на міжнародну конференцію з ортопедії, серед убитих був брат депутата Самії Бомфім. Одного лікаря було поранено та доставлено до лікарні, повідомила цивільна поліція штату Ріо-де-Жанейро , підрозділ якого намагається встановити винних у нападі та його мотиви.

Міністр юстиції Бразилії Флавіо Діно в четвер вранці оголосив, що доручає федеральній поліції приєднати до розслідування гіпотезу про те, що мотивом нападу були бути політичні дії парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВМС Бразилії вилучили рекордні 3,6 тонни кокаїну

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…