Головна News У держдумі рф вважають, що ліквідація пвк “вагнер” стане найкращим “подарунком для НАТО та України”

У держдумі рф вважають, що ліквідація пвк “вагнер” стане найкращим “подарунком для НАТО та України”

0

КИЇВ. 25 червня. УНН. Ліквідація пвк “вагнер” стане найкращим “подарунком для НАТО та України”. Таку думку озвучив голова оборонного комітету держдуми рф Андрій картаполов, якого цитують росЗМІ, пише УНН.

При цьому Картаполов визнав, що «вагнерівці» на дайний момент є найбільш боєздатним військовим підрозділом росії. А за спробу заколоту має відповісти лише прігожин.

«Тут всі питання до керівника пвк. Йосип Віссаріонович (Сталін) говорив, що діти за батьків не відповідають. Той, хто підняв заколот, той і має відповідати. У нас звикли рубати все під корінь. «вагнер» найбоєздатніший підрозділ у Росії, і «розігнати» його буде «найкращим подарунком» для НАТО та України» – сказав картаполов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Незавершений переворот” у росії: політолог прокоментував події з пвк “вагнера”

Додатково

Після спроби, так званого, заколоту, ватажок пвк “вагнер” євген пригожин погодився виїхати з росії до сусідньої білорусі в суботу, у результаті угоди, яку, вочевидь, уклав з президентом білорусі олександром лукашенком.
Угода передбачає, що пригожин відкликає свої війська з маршу на столицю, заявив у суботу представник кремля. Кримінальні обвинувачення проти нього буде знято. Бійці “вагнера” не будуть притягнуті до відповідальності за участь у заколоті, а натомість підпишуть контракти з міноборони росії.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…