Головна News У Дубаї показали робота-дельфіна, який допомагає охороняти кордони

У Дубаї показали робота-дельфіна, який допомагає охороняти кордони

0

КИЇВ. 18 березня. УНН. Митна служба Дубаю продемонструвала робота-дельфіна, який допомагає охороняти кордони, передає УНН з посиланням на Alarabiya News.

Деталі

Дубайський митний дельфін – морський робот, що нагадує за формою дельфіна, оснащений передовими технологіями, включаючи водонепроникну 12-мегапіксельну камеру 4K, прикріплену до роботизованої руки, яка може переміщатися під кутом 220 градусів.

Робот-дельфін може плавати зі швидкістю 16 км/год, записувати живе відео та робити фотографії у високій якості. Він також може сканувати певні місця під водою за допомогою GPS. Його діапазон управління та потокової передачі становить близько 1000 метрів.

Інспектори митниці можуть керувати ним дистанційно і надсилати “митника” для спостереження за морськими суднами та їх пересуванням до того, як вони увійдуть до порту. Ця технологія дозволяє митникам виявляти будь-які спроби судів позбавитися заборонених товарів до того, як вони увійдуть на інспекційний пірс.

Доповнення 

Прикордонний контроль Перської затоки використовує передові технології для запобігання злочинної діяльності. Голова відділу інновацій у митниці Дубая Халід аль-Заруні, сказав: «Інновації — це величезна частина нашої місії у митниці Дубая із захисту нашого суспільства, сприяння торгівлі та розвитку економіки».

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…