Головна Новости У рамках «Року Японії в Україні» в Шевченківському районі висадили сакури

У рамках «Року Японії в Україні» в Шевченківському районі висадили сакури

0

Цьогоріч виповнюється 25 років з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною. В столиці дуже вже активно проводяться заходи в рамках святкування «Року Японії в Україні».
Оскільки сакура є символом Японії, Посольство Японії в Україні розпочало кампанію із висадження дерев сакури по всій території України, щоб якомога більше українців мали змогу насолодитися її красою. Починаючи з квітня, буде висаджено близько 1000 дерев у понад 20 містах України, головним чином у Києві, Львові, Одесі та ін.
Так, 11 квітня, за підтримки та у тісній співпраці із компанією JTI Україна, за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Шігекі Сумі, мера Києва Віталія Кличка, депутатів Київради та голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги біля Національного театру опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка висадили алею сакур.
 Посольство Японії отримує багато звернень із пропозицією самостійно висадити дерева сакури від українців, які підтримують дану кампанію, та з радістю їх вітає.  Метою даної кампанії є висадження якомога більшої кількості дерев по всій території України.

 

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…