Головна Новости У Шевченківському районі столиці облаштували новий сквер

У Шевченківському районі столиці облаштували новий сквер

0

Цієї осені зеленбудівці столиці розвернули дуже потужну посадкову кампанію. Це помітили кияни, які вдячні за нелегку працю комунальників. Кожен день сиплються новини про висадження нових, часто унікальних для Києва, дерев.

Вчора у «Київзеленбуді» повідомили, що у Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою скверу «Верстатобудівний». Перед початком робіт з території скверу було демонтовано 4 гаражі, встановлених там незаконно.

Поступово доріжки з бетонних тротуарних плит перетворюються на красиві стежки із ФЕМ. Вже влаштовано майже 700 кв. м покриття із запланованих 2000 кв. м.

– Оскільки у сквері часто відпочивають батьки з малими дітьми, важливо було передбачити тут влаштування громадської вбиральні, –коментує пресслужба «Київзеленбуду» На даний момент залито фундамент та встановлено металевий каркас для приміщення, в якому розміщуватиметься вбиральня та будинок садівника. Тривають роботи по проведенню зовнішніх комунікацій до будівлі. Затишку скверу додадуть 6 горобин, а також більше 400 різноманітних кущів та майже 3000 злакових та багаторічних рослин.

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…