Головна Новости Хроніки Олександрівської лікарні

Хроніки Олександрівської лікарні

0

Ще один пацієнт на ЕКМО!

Поступив вчора, у вкрай важкому стані з вираженою дихальною недостатністю, COVID-19 позитивний, з двобічною тотальною пневмонією! Бригада фахівців працювала до 2-ої години ночі. Було успішно підключено апаратуру. Почалася складна боротьба за життя! Наразі стан обох пацієнтів важкий, проте стабілізований.

Загальна кількість пацієнтів в корпусі – 54, позитивних COVID-19 – 38, підозра на коронавірус – 14, в інфекційній реанімації – 4, з них на ЕКМО – 2.
Двоє пацієнтів одужали після коронавірусу і були виписані з лікарні.

Шановні! Хочу звернутись до вас із проханням – в цей нелегкий для кожного період, обрати золоту середину в поведінці. Адже частина пацієнтів готова штурмувати інфекційний корпус при температурі 37,0 без симптомів захворювання і вимагати постійної уваги лікарів, які зараз борються за життя дійсно важких пацієнтів, а інша крайність – пацієнти досиджуються вдома на самолікуванні до критичного стану.

Так, ми вже стомлені, але дух бойовий присутній! Мій лікар анестезіолог вночі писав: “Я своїх нестабільних важких пацієнтів не покидаю, тому залишаюсь на другу добу”! Ось які у нас лікарі! Ми переможемо COVID-19 і розраховуємо на підтримку, повагу і розуміння кожного.

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…