Головна News Ілон Маск Хоче побудувати власне місто у Техасі

Ілон Маск Хоче побудувати власне місто у Техасі

0

КИЇВ. 10 березня. УНН. Ілон Маск планує побудувати своє власне місто на частині нещодавно куплених пасовищ та сільськогосподарських угідь за межами столиці Техасу, передає УНН з посиланням на The Wall Street Journal.

Деталі

На зустрічах із землевласниками та агентами з нерухомості Ілон Маск та співробітники його компаній описали своє бачення міста як свого роду утопію вздовж річки Колорадо, де його співробітники могли б жити та працювати.

Керівники компанії Boring Co, обговорили та дослідили питання про приєднання міста в окрузі Бастроп.

Вони кажуть, що Маск і його вище керівництво хочуть, щоб його співробітники в Остіні, у тому числі працівники Boring, (виробника електромобілів і космічної та дослідницької компанії SpaceX), могли жити в нових будинках з орендною платою нижче за ринкову.

Заплановане місто знаходиться поряд з об’єктами Boring і SpaceX, що будуються. Проєкт вже включає групу модульних будинків, басейн, відкритий спортивний майданчик і тренажерний зал.

Відповідно до законодавства Техасу, місто повинне мати не менше 201 мешканця, перш ніж воно зможе подати заявку на реєстрацію, а потім отримати схвалення в суді.

За словами прес-секретаря, округ Бастроп покине отримував подібних заяв від Маска чи якоїсь із його організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla знизила ціни у США на свої найдорожчі електрокари

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…