Головна News Іран заперечив намір атакувати Саудівську Аравію про яку писали ЗМІ

Іран заперечив намір атакувати Саудівську Аравію про яку писали ЗМІ

0

Насер Канаані

Джерело: TwitterМЗС Ірану

КИЇВ. 3 листопада. УНН. У Міністерстві закордонних справ Ірану відкинули звинувачення проти їх крани з приводу збройної агресії проти Саудівської Аравії.

Про це йдеться у заяві речника МЗС Ірану Насера Канаані, передає УНН.

Деталі

У середу Іран заперечив, що представляє загрозу для Саудівської Аравії, після того, як Wall Street Journal повідомила, що Ер-Ріяд поділився розвідданими зі Сполученими Штатами, попереджаючи про неминучу атаку з боку Ірану на цілі в королівстві.

Речник міністерства закордонних справ Ірану Нассер Канаані не назвав видання, але сказав, що в західних ЗМІ з’явилися повідомлення про загрозу Ірану проти Саудівської Аравії, які є “безпідставними звинуваченнями”.

Цитата

“Ісламська Республіка Іран продовжує політику добросусідства зі своїми сусідами та розглядає встановлення та сприяння стабільності та безпеки в регіоні як встановлення конструктивної взаємодії зі своїми сусідами і продовжить це серйозно”, — йдеться у заяві.

Раніше

Як повідомляв УНН, видання The Wall Street Journal опублікувало статтю, де повідомляється як у Саудівській Аравії заявили, що Тегеран хоче відвернути увагу від місцевих протестів та готові напасти на країну.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…