Головна News медведєв звинуватив у провокаціях у брянську країни НАТО та ЄС, а Шольца, Макрона та Сунака назвав “пособниками терористів”

медведєв звинуватив у провокаціях у брянську країни НАТО та ЄС, а Шольца, Макрона та Сунака назвав “пособниками терористів”

0

КИЇВ. 2 березня. УНН. заступник голови ради безпеки рф дмитрій медвєдєв звинуватив у провокаціях у брянську країни НАТО і ЄС, а канцлера Німеччини – Олафа Шольца, президента Франції Еммануеля Макрона і прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака назвав “пособниками терористів”, передає УНН.

Цитата

“Сьогоднішні події показали, кого реально підтримують у США, НАТО і ЄС. Це не “волелюбний народ України, ”який не бажає повернення в “москальський совок”. Це просто нацистські виродки, терористичний непотріб, який здійснює напади на цивільних осіб, розмахуючи смердючою жовто-блакитною ганчіркою. Нехай їх тепер виправдовують у Лондоні, Парижі, Берліні та Вашингтоні. Це ваші викормиші, панове Сунак, Макрон, Шольц і Байден! І наше ставлення до вас тепер таке саме, як до них. Тепер ваші країни – учасники терористичних актів українського режиму, а ви – прямі пособники терористів”, – написав він у своєму Телеграм-каналі.

Контекст

Російські ЗМІ повідомили, що в брянській області сталося зіткнення з нібито “українськими диверсантами”.

За попередніми даними російських соцмереж, “група з 50 озброєних людей з жовтими пов’язками зайшла на територію селища сушани брянської області, і взяла в заручники частину жителів. Одні змогли втекти, інші закрилися у своїх будинках”.

Також повідомлялося, що в заручниках нібито “перебувають, щонайменше, чоловік, жінка і двоє дітей”.

Крім цього, російські медіа заявили, що в прикордонному селищі сушани “триває бій, чути вибухи”.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що історія з українськими ДРГ в рф – абсолютно свідома провокація, в умовах, коли “росія хоче налякати своїх”, а тим часом партизанський рух у рф стає сильнішим.

Секретар Ради національної системи і оборони Олексій Данилов прокоментував ситуацію в російській брянщині, заявивши, що в рф розгортається рух російських антифашистів-ополченців.

Нагадаємо, що в ОК “Північ” попереджали, що російські окупанти готують можливі провокації. Зокрема, зафіксовано рух колон військової техніки ворога в районі кордону з Чернігівською областю.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…