Головна News Розвідка Італії: медведєв заплатив Вагнеру 15 мільйонів доларів за вбивство міністра оборони

Розвідка Італії: медведєв заплатив Вагнеру 15 мільйонів доларів за вбивство міністра оборони

0

Гвідо Крозетто

КИЇВ. 15 березня. УНН. Групі Вагнера призначили винагороду в розмірі близько 15 мільйонів доларів за міністра оборони Гвідо Крозетто. Колишній президент росії дмитро медведєв замовив вбивства деяких політичних діячів. Про це повідомила італійська розвідка найвищим урядовцям, пише Il Foglio, передає УНН.

Цитата

«Тривога. Минулого тижня пригожин образив Крозетто у своєму Telegram-каналі. В основі побоювань італійських служб лежать спалахи гніву на італійців з боку дмитра медведєва, який вже кілька місяців перебуває в авангарді російської ультранаціоналістичної та мілітаристської пропаганди», — пише газета.

За даними італійського розвідувального сектора, «існує чітко визначений ланцюжок, який веде з Москви до Риму. Вагнер має принаймні два осередки в Європі: один на Балканах, який переміщається між Сербією і Албанією. Інший у Прибалтиці, зі штабом в Естонії. Два загони з кількох десятків солдатів, із яких може бути виділений патруль з метою проведення точкових дій в Італії».

«З іншого боку, розвідувальні служби інших країн, таких як Польща чи Франція, сигналізували про аналогічні побоювання. Але включення члена уряду країни G7 до заявлених цілей Вагнера очевидно знаменує собою збільшення рівня ризику».

Доповнення

Міністру оборони Гвідо Крозетто не звикати до погроз та залякування з боку представників кремля. Два дні тому, 13 березня, до нього як до «мудака» звернувся лідер вагнерівської бригади євген пригожин через заяви міністра про причетність Вагнера до управління міграційними потоками з Африки.

медведєв ще місяць тому прокоментував у Telegram деякі висловлювання міністра оборони, назвавши його «рідкісним дурнем».

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…