Головна News Навальний заявив, що йому загрожує нова кримінальна справа за “пропаганду тероризму”

Навальний заявив, що йому загрожує нова кримінальна справа за “пропаганду тероризму”

0

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Російський опозиційний політик Олексій Навальний, який перебуває в ув’язненні, заявив, що влада порушила проти нього нову кримінальну справу за “пропаганду тероризму і екстремізму”, передає УНН.

Навальний, найпомітніший внутрішній критик путіна вже відбуває терміни загалом 11,5 років за шахрайство, неповагу до суду та порушення умовно-дострокового звільнення, які він відкидає як сфабриковані звинувачення, покликані змусити його замовкнути.

Цитата

“Я геній злочинного світу”, – написав Навальний, який може публікувати повідомлення в Твіттері через своїх адвокатів та союзників.

“Ви всі думали, що я два роки сидів в ізоляції, а виявилося, що я активно чинив злочини. На щастя, Слідчий комітет був пильним і нічого не прогавив”.

Деталі

Навальний вказав, що за оцінками його адвокатів, тепер йому може загрожувати загальний термін близько 30 років.

Прессекретар Навального Кіра Ярмиш заявила, що справа пов’язана з каналом на YouTube під назвою “Популярна політика”, який запустили його союзники після того, як він уже провів рік у в’язниці.

Доповнення

Навальний довгий час проводив кампанії проти повсюдної корупції в росії за допомогою дотепних та майстерно знятих відеороликів, які залучили величезну аудиторію у соціальних мережах.

Згідно з аналізом, проведеним кількома європейськими медичними установами, у 2020 році він був отруєний нервово-паралітичною речовиною під час агітаційної поїздки до Сибіру. кремль заперечував свою причетність. Після кількох місяців лікування в Німеччині його заарештували за порушення умовно-дострокового звільнення, коли повернувся до росії на початку 2021 року.

Після вторгнення росії в Україну кремль активізував свою кампанію щодо придушення внутрішньої опозиції. Навальний висловився проти війни, засудивши дії путіна назвавши вторгнення “дурним та побудованим на брехні”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

“Купол” на сторожі: захист позицій від ворожих РЕБ

Захист від радіоелектронної боротьби (РЕБ) – одна з найактуальніших задач сучасної армії. …