Головна News ЗСУ можуть скористатися слабкістю армії рф та погодними умовами, щоб спробувати звільнити Херсон

ЗСУ можуть скористатися слабкістю армії рф та погодними умовами, щоб спробувати звільнити Херсон

0

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Українські військові можуть скористатися слабкістю російської армії та погодними умовами, щоб розвинути успіх та спробувати звільнити Херсон, а також суттєво просунутися у Луганській області. Про це повідомляє The New York Times, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що згідно з оцінками американської розвідки, українські військові можуть досягти успіхів проти російської армії протягом наступних шести тижнів, якщо вони зможуть продовжити наступ на півдні та північному сході. Далі очікується настання зими та похолодання, які дадуть обом арміям час для перегрупування.

Американські офіційні особи заявляють, що звільнити такі ж площі, як минулого місяця на Харківщині, навряд чи вдасться, проте окремі російські підрозділи можуть зламатися перед постійним тиском України, що дозволить київській армії продовжувати відвойовувати міста на Донбасі та потенційно визволити Херсон.

В приватному порядку американські офіційні особи зазначають, що Україна повинна продовжувати використовувати свою перевагу найближчими тижнями, але не до надмірного розтягування своїх ліній постачання чи кордонів оборони.

Доповнення

Британська розвідка повідомляла, що окупанти готуються до боїв у Херсоні.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…