Головна News Білий дім відповів на звинувачення сина Нетаньяху про роль США у протестах

Білий дім відповів на звинувачення сина Нетаньяху про роль США у протестах

0

КИЇВ. 28 березня. УНН. Білий дім відповів на звинувачення сина прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху про роль США у протестах, передає УНН з посиланням на News Week.

Цитата

“Ці звинувачення повністю помилкові”, – заявив представник Держдепартаменту США ізраїльській газеті Haaretz.

Деталі

Представник сказав, що Рух за якісний уряд — незалежна, безпартійна, некомерційна, продемократична організація, яка брала участь у демонстраціях в Ізраїлі.

Доповнення

Минулого тижня Яїр Нетаньяху поділився статтею , в якій стверджувалося, що США фінансують антиурядові протести, які розгортаються в Ізраїлі, щоб повалити владу його батька і змусити його уряд дійти згоди з Іраном.

Нагадаємо

Тиск на уряд Нетаньяху останніми тижнями посилився через протести проти неоднозначної судової реформи, яку прем’єр-міністр Ізраілю хоче провести.

Мітинги в Ізраїлі тривають уже третій місяць, і вважаються наймасштабнішими в історії єврейської держави. Причиною тому були плани уряду обмежити повноваження Верховного суду, що передбачало проведення судової реформи.

Прем’єр-міністр країни Беньямін Нетаньягу просував наміри позбавити судову владу можливості впливати на рішення законодавчих і виконавчих органів. Пропоновані поправки передбачали, що будь-яке таке рішення можна перекреслити парламентською більшістю.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…