Головна News Після Дня подяки: у Сенаті США розглянуть допомогу Україні та Ізраїлю

Після Дня подяки: у Сенаті США розглянуть допомогу Україні та Ізраїлю

0

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Лідер більшості в Сенаті США Чак Шумер сказав журналістам, що комбінований пакет національної безпеки, який включає допомогу Ізраїлю, Україні, Тайваню та посилення кордону буде розглядатися палатою після Дня подяки, передає УНН із посиланням на CNN.

Деталі

Шумер сказав, що він «дуже сильно хоче, щоб усі чотири запити президента були схвалені — щодо України, Ізраїлю, гуманітарного та індійсько-тихоокеанського. І ми будемо дуже наполегливо працювати, щоб цього досягти».

“У нас є демократи і республіканці, які працюють разом, щоб спробувати розробити пакет заходів щодо забезпечення безпеки кордонів, який матиме підтримку обох партій. Але ми повинні це зробити, і щойно ми повернемося після Дня Подяки, це буде дуже важливим пріоритетом. Усі четверо мають отримати двопартійну підтримку в Палаті представників. Разом”, – сказав він.

На запитання про зусилля Республіканської партії Палати представників розділити пакет на менші, окремі законопроекти, Шумер відповів: «Нам потрібна двопартійна підтримка для всіх чотирьох, і я збираюся наполегливо працювати, дуже важко, щоб виконати всі чотири».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сенаті США наголосили на важливості надання допомоги Україні та Ізраїлю в одному пакеті

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…