Головна News Велика Британія поставить Україні ще близько 1000 ракет “земля-повітря” – міністр оборони

Велика Британія поставить Україні ще близько 1000 ракет “земля-повітря” – міністр оборони

0

Бен Воллес (праворуч)

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Великобританія надасть Україні близько 1000 додаткових ракет класу “земля-повітря”, щоб допомогти боротися з російською загрозою українській інфраструктурі. Про це повідомив міністр оборони країни Бен Воллес, передає УНН з посиланням на заяву на сайті британського уряду.

Цитата

Міністр оборони країни Бен Воллес, як зазначено, оголосив, що “Велика Британія найближчим часом завершить постачання приблизно 1000 додаткових ракет класу “земля-повітря” для Збройних сил України”.

“Це зобов’язання щодо постачання ще сотень ракет класу “земля-повітря” продовжує нашу оборонну підтримку України проти російської агресії та допоможе Україні протистояти загрозі незаконних ударів по критично важливій національній інфраструктурі”, – сказав Воллес.

Доповнення

Воллес заявляв, що Велика Британія посилить підтримку українських солдатів протягом зими, оскільки наближається ключова битва в Херсоні.

Велика Британія відправила в Україну намети, що обігріваються, і спальні комплекти від екстремальних холодів. Збройним силам України передано 12 тисяч таких комплектів.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…