Головна News Великобританія заборонить послуги з транспортування російської нафти

Великобританія заборонить послуги з транспортування російської нафти

0

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Великобританія запровадить з 5 грудня заборону надання послуг з транспортування російської нафти, якщо вона не купується за граничною ціною або нижче, встановленої західними урядами в рамках санкцій проти росії. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Британський уряд заявив у четвер, що заборона, яка набуде чинності з 5 грудня, поширюється на британські послуги, включаючи страхування, брокерські послуги та доставку.

Цитата

«Ми заборонили імпорт російської нафти до Великобританії і досягли значних успіхів у його повній відмові. Цей новий захід продовжує закручувати гайки на путінській військовій машині, через що йому стає ще важче отримувати прибуток від своєї незаконної війни», — йдеться у заяві міністра фінансів Джеремі Ханта.

Доповнення

Великобританія запровадила санкції проти найбільшого виробника стали у Росії Evraz. Великобританія розширила санкції проти росії у зв’язку з незаконними “референдумами” на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…