Головна News В Казахстані на вимогу людей скасували концерт григорія лепса 

В Казахстані на вимогу людей скасували концерт григорія лепса 

0

григорірій лепс

КИЇВ. 19 червня. УНН. Концерт російського співака григорірія лепса у казахстанському місті Конаєв був зірваний через негативну реакцію казахстанців. Повідомляє Telegram-канал ORDA Kazakhstan, передає УНН

Деталі

Казахстанців обурило висловлювання лепса, де він обіцяв виплатити по мільйону рублів за кожний підбитий танк Leopard, що перебуває на озброєнні в України.

Концерт був скасований після рішення компанії Makao Luxury Village Resort, яка надала свою концертну площу для організації виступу григорія лепса. Компанія розірвала контракт з організаторами концерту в односторонньому порядку. Як зазначається, повернення коштів за квитки буде здійснюватись у місці їх придбання. 

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що російський виконавець микола басков під час закритого заходу “русской медиагруппы” заявив, що буде платити окупантам по мільйону рублів за кожен підбитий танк Leopard.До заяви баскова долучилися путініст григорій лепс, російський пропагандист володимир кисельов, та прихильники путінського режиму, співачка олена сєвєр, телеведуча юлія барановська та співак юрій антонов.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…