Головна News Пранкери від імені голови офісу Зеленського зателефонували росіянам Дмитру Бикову та Артуру Смольянінову

Пранкери від імені голови офісу Зеленського зателефонували росіянам Дмитру Бикову та Артуру Смольянінову

0

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Пранкери від імені голови Офісу Президента України Володимира Зеленського Андрія Єрмака зателефонували російським митцям – поету Дмитру Бикову та актору Артуру Смольянінову. Про провокацію Биков розповів в ефірі телеканалу «Дождь», передає УНН.

Деталі

За його словами, ті, хто дзвонив від імені Єрмака, запрошували письменника приїхати до Києва, щоб «збити розпал ненависті до російської мови та російської культури». Биков вважає, що вони хотіли зібрати в одному місці опозиціонерів із росії, щоб, можливо, «заподіяти їм шкоди».

Про таку ж провокацію в ефірі «Ходорковський Live» розповів Артур Смольянінов. Йому пранкери під виглядом глави Офісу Президента України дзвонили «місяця два-півтора» тому.

За його словами, дипфейк Єрмака у додатку для відеодзвінків Zoom було зроблено дуже якісно — Смольянінов не мав сумнівів, що він розмовляє з головою Офісу Президента України.

На якості підробки наголосив і Дмитро Биков. Обидва підтвердили, що пранкери дзвонили й іншим відомим опозиційним росіянам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Втома всіх сторін” через війну в Україні: прем’єра Італії розіграли російські пранкери

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…