Головна News США та Японія погодилися продовжувати жорсткі санкції проти рф

США та Японія погодилися продовжувати жорсткі санкції проти рф

0

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Президент США Джо Байден та прем’єр-міністр Японії Фуміо Кішида домовилися продовжувати санкційну політику проти росії. Про це лідери держав говорили під час зустрічі в Сан-Франциско, повідомляє УНН із посиланням на МЗС Японії.

Цитата

«У зв’язку з агресією росії проти України лідери двох країн погодилися продовжувати жорсткі санкції проти росії і надавати активну підтримку Україні», – йдеться у повідомленні.

Деталі

Прем’єр-міністр Кішида заявив, що координація дій між Японією і США стає як ніколи важливою у зв’язку із ситуацією на Близькому Сході, в Україні, а також викликами Індо-Тихоокеанського регіону, включно з Китаєм і Північною Кореєю. Своєю чергою президент Байден заявив, що японсько-американський альянс наразі важливий як ніколи.

Також лідери двох країн засудили терористичні атаки ХАМАС домовилися про продовження тісної співпраці задля поліпшення гуманітарної ситуації в Газі.

Також за підсумками зустрічі на вищому рівні між США і Китаєм, що відбулася 15-го числа, лідери двох країн домовилися про продовження тісної співпраці у вирішенні питань, пов’язаних із Китаєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вашингтон попередив Пекін: китайські фірми, які допомагають росії, зіткнуться зі “значними наслідками”

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…